Talous ja työmaailma Helsinki

Hautaustoimistot muuttuvat modernimmiksi

by on marras.24, 2014, under Uncategorized

Hautaustoimistoala mielletään ehkä alaksi, joka on ollut olemassa jo erittäin pitkään eikä ole muuttunut pitkän historiansa aikana kovinkaan paljon. Tämä käsitys saattaa myös olla totta. En itse tiedä täysin joten tuo on vain yleistetty käsitykseni aiheesta. Saatan toki siis olla myös täysin väärässä. Viime vuosina internetin myötä ala on kuitenkin alkanut muuttua jossain määrin. Nykyisin ei enää tarvitse tehdä kaikkea kuten ennen tehtiin. Ennen soitettiin puhelimella tai sitä ennen jopa käveltiin suoraan liikkeeseen ja kysyttiin kaikki tarvittavat seikat prosessiin liittyen. Nykyisin kuitenkin asiat tapahtuvat siis eri tavalla. Jos sinun läheisellesi on käynyt kaikkein pahin mahdollinen tapahtuma eli kuolema, sinun ei tarvitse enää mennä suoraan liikkeeseen. Sen sijaan voit itse asiassa mennä tietokoneellesi ja nähdä kaiken tarvittavan yrityksen verkkosivuilta. Yksi tämän alan uranuurtajista löytyy osoitteesta http://www.hautaustoimistobieder.fi. Kyseinen paikka on ollut pystyssä jo vuosia ja on siis tietääkseni jonkinasteinen pioneeri alalla. Saatan toki siis olla väärässä asian suhteen. Joka tapauksessa internet on muuttanut tämänkin alan kuvaa runsaasti kuten se on tehnyt myös monelle muulle alalle ja jopa koko maailmalle. Nähtäväksi jää tulee joskus lähiaikoina vielä jotain yhtä mullistavaa.