Talous ja työmaailma Helsinki

Kauneushoitola on työmaailman helmi Helsingissä

by on marras.24, 2014, under Uncategorized

Työmaailma on muuttunut viime vuosikymmeninä eikä paluuta takaisin vanhaan enää ole. Muutoksia on tapahtunut esimerkiksi työtahdissa ja siinä miten ihmiset kommunikoivat keskenään työasioita toisille. Glory For You Helsingin keskustassa on hyvä esimerkki siitä, miten asiat voi hoitaa modernisti. Kyseisessä paikassa asioita kommunikoidaan esimerkiksi näyttötauluilla kuten muun muassa isoissa kouluissa ja työpaikoissa on jo totuttu näkemään. Näin pyöritetään isoa kauneushoitolaa nykyajan tyyliin. Kaikki paikan työntekijät tietävät näin tarkkaan aina kun jotain yllättävää tapahtuu. He tietävät jos esimerkiksi kynsienhoitotapaaminen peruuntuu tai muuta vastaavaa tapahtuu. Lisää tietoa tästä metodista voit löytää sivulta gloryforyou.fi/rakennekynnet.html, josta näkyy myös muuta asiaa aiheesta. Monissa yrityksissä vastaavaa järjestelmää ei kuitenkaan ole käytössä. Esimerkiksi Itella tai McDonalds eivät käytä työntekijöilleen tätä systeemiä ollenkaan. He pitävät työntekijänsä näin valitettavasti pimennossa pahasti monista asioista. Kauneushoitolassa tämä on kuitenkin lähes pakollinen keino pitää asiat kunnossa. Esimerkiksi hierontatyöntekijätkin saavat näin lisätietoa ajankohtaisista asiakkaistaan. Lisää tästä aiheesta myös sivulla http://gloryforyou.fi/hieronta.html. Kaiken kaikkiaan kauneushoitolat ovat hieman edellä muita yrityksiä tässä nykyajan kommunikoinnissa. Eniten tästä hyötyvät tietysti asiakkaat, joiden tapaamiset tiedetään paremmin ja aikataulut muuttuvat kaikille sujuvammiksi. Toivottavasti myös muilla aloilla otetaan tämä hieno järjestelmä käyttöön pian.