Talous ja työmaailma Helsinki

Autokorjaamo on helppo löytää mutta..

by on marras.24, 2014, under Uncategorized

Lahden autokorjaamot ovat määrältään runsaita mutta entä laatu?

 

Tervetuloa lukemaan uutta blogiani. Sisältö on laitettu tällä kertaa täysin uusiksi. Tänään käsittelyssä on viimeaikainen yllättävä ongelmani liittyen autooni, Nissan Sunnyyn.

Vein rakkaan, jo pitkään palvelleen autoni korjaukseen, sillä se köhi käynnistäessä pahasti eikä aina edes käynnistynyt. Löysin googlen kautta nopeasti autokorjaamoja, joista valitsin parhaan oloisen. Parhaaksi valikoitui seuraavan linkin takaa löytyvä laadukas rengashotelli, jota tulen käyttämään vielä uudestaankin. Kaiken kaikkiaan kyseessä on erittäin suositeltava yritys, mikäli autosi kaipaa pientä parantelua tai vain hieman virittelyä entisestään. Paikka hoitaa myös vanhoja malleja aina 1920-luvulta alkaen.

Suosittelen siis lämpimästi yritystä nimeltä Autoasi Saimaankatu. Kyseinen yritys on kuulemma tehnyt hänelle mahtavaa jälkeä aina. Kaverini näytti vielä autoaan ja se oli mahtavassa kunnossa.

Otin tästä siis opikseni ja toivottavasti myös sinä, rakas lukijani!

Ensi viikolla aiheenamme on hakukoneoptimointi Helsinki ja mistä löytää laadukas yritys siihen tarkoitukseen.

 

Viikon suositellut sivustot:

Oivia kakkureseptejä löytyy täällä. Myös monia muita hyviä kakkureseptisivuja löytyy, esimerkiksi http://oivatleivonnaiset.com/nopea-juustokakkuz

Leivonnasta puheen ollen pizza on herkullinen ruoka. Mikäli haluat leipoa pitsaa tai tehdä vain pitsataikinan,

helppo pizzataikina resepti löytyy hyvin edellisestä linkistä. Resepti on erittäin suosittu ruuan laittajien keskuudessa.

 

Tämän sivuston hakukoneoptimoinnista on muuten vastannut yritys eli hakukoneoptimointi: Hakukettu.

Yritys tekee sitä muuten myös autokorjaamoille.