Talous ja työmaailma Helsinki

Seuran löytäminen internetistä voi auttaa myös työmaailmassa

by on syys.29, 2015, under Uncategorized

laptop onlineJos olet hyvä löytämään seuraa baarista tai internetistä, olet todennäköisesti lahjakas myös saamaan töitä, toteaa tuore tutkimus eikä tulos ole monelle järin yllättävä uutinen. Jos tunnet ketään sellaista ihmistä, joka tuo kotiin joka viikko uuden naisen, olet varmasti huomannut ettei kyseisellä miehellä ole vaikeuksia myöskään saada töitä. Työhaastattelussa karismaattisuus ja usko itseensä auttavat lähes yhtä paljon kuin naisten kanssa yöllä baarissa. Ilman itseluottamusta et tule onnistumaan kummassakaan asiassa joten tuo seikka on syytä korjata mahdollisimman nopeasti. Internetissä on onneksi monia sivustoja, joiden sivuilta voi löytää paljon keinoja kasvattaa omaa itseluottamustasi. Esimerkiksi Panovinkit Twitter-sivu auttaa löytämään seksiseuraa, mikä käytännössä tarkoittaa vahvemman itseluottamuksen ja karisman rakentamista. Vinkkejä ovat muun muassa se, että sinun ei tarvitse olla maailman kaunein tai komein mies saadaksesi seuraa baarista. Riittää, että olet normaalisti pukeutunut ja terveen näköinen. Sen jälkeen yksinkertaisesti uskot, että et tarvitse enempää vain riität sellaisena naiselle ja keskustelet hänen kanssaa kuin alfauros puhuu naiselle. Lopuksi viet hänet kotiin ja molemmat ovat iloisia. Sen ei tarvitse olla tämän vaikeampaa. He väittävät, että saman voi tehdä myös kadulla päivällä mutta siihen en usko ennen kuin näen sen omin silmin. Toivottavasti pidit tästä artikkelista. Tavataan taas pian.