Talous ja työmaailma Helsinki

Maailma muuttuu nopeasti

by on maalis.03, 2017, under Uncategorized

Maailma on suuressa muutoksessa ja on ollut niin jo vuosien ajan. Teknologian kehitys on mennyt eteenpäin niin kovaa tahtia, että vain 15 vuotta vanhoista puhelimista julkaistaan jo retromalleja. Nähtäväksi jää miten suuria muutoksia esimerkiksi USA:n hallitus tulee tekemään seuraavien vuosien aikana. Jo Helsingin sääkin on muuttunut selvästi viime vuosien aikana ja Trump uhkaa perua kaikki ilmastosopimukset, koska on yksinkertaisesti niin tyhmä. Tästä seuraisi pahimmillaan uusi jääkausi, joka uusimman tieteen mukaan iski vain 6 kuukaudessa edellisen kerran ja kesti tuhansia vuosia. Mikäli tämä on oikeasti totta, Trump saattaa todellakin tuhota koko maapallon yhdellä kaudella. Nähtäväksi jää siis miten käy. Toivottavasti Elon Musk ja muut viisaammat onnistuvat jotenkin puhumaan maan johdon ympäri, jotta tältä vältytään.